Τέντες

 
κατηγορια τεντωνΟι τέντες μας, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας - με το πάτημα ενός κουμπιού ή το γύρισμα μίας μανιβέλας - το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.
 
Τα συστήματα τεντών που παρέχουμε, αποτελούν ότι καλύτερο διαθέτει η αγορά σήμερα, και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας. Φυσικά μπορείτε πάντοτε να συνδυάσετε την τέντα σας με ψηφιακή εκτύπωση μιας φωτογραφίας ή ενός λογοτύπου.
 
Τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο και την βροχή, ενώ χάρη στην φιλοσοφία της επιχείρησης μας, η οποία εγγυάται τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας, η ικανοποίηση των απαιτήσεων σας πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαθέτουμε τέντες με αντιρίδεςτέντες με βραχίονεςκασετίνεςριντό-κάθετηκαποτίνεςτύπου μπάραςπλάγιοι βραχίονες και σκέπαστρο τέντας.

 

Previous Next

Το σύστημα τέντας με βραχίονα είναι πρακτικό, οικονομικό και αποτελεί  ίσως την τέλεια λύση για την σκιά του μπαλκονιού ή της βεράντας σας. Είναι κατάλληλο για οικιακούς αλλά και εμπορικούς χώρους. Το σύστημα αυτό ανεβάζει τα στάνταρ στην καινοτομία, τον σχεδιασμό και την τεχνολογία, αφού δεν χρειάζεται στήριξη στην κουπαστή του μπαλκονιού σας, ενώ  μπορεί να είναι αυτοματοποιημένο με την χρήση μοτέρ και  να συνδυαστεί με αυτοματισμούς για ήλιο, αέρα και βροχή, αλλά και με ψηφιακή εκτύπωση.

Previous Next

Σύστημα τέντας με σωλήνες που προσαρμόζονται στις κουπαστές του μπαλκονιού σας. Οι τέντες με αντηρίδες που διαθέτουμε είναι η κατάλληλη κατασκευή για όσους επιθυμούν την απόλυτη κάλυψη του μπαλκονιού ή της βεράντας τους με χαμηλό κόστος, ούσες ένα από τα πιο δημοφιλή και κλασικά πλέον  συστήματα στη χώρα μας. Είναι κατασκευασμένες από σωλήνες σιδήρου ή αλουμινίου και εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Previous Next

Η "κασετίνα" είναι ένα μοντέρνο και «ντιζαϊνάτο» σύστημα τέντας με βραχίονες το οποίο κλείνει στο εσωτερικό του τους βραχίονες και το ύφασμα  προστατεύοντας τα από τα καιρικά φαινόμενα, διατηρώντας τα καθαρά και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Οι κασετίνες έχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, ενώ οι βραχίονες που διαθέτει  εξασφαλίζουν το ιδανικό τέντωμα του υφάσματος. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, σχέδια, σχήματα, μοτίβα και υφάσματα.

Previous Next

Το σύστημα τέντας «Ριντό – Κάθετη» είναι η κατάλληλη λύση για τα τμήματα εκείνα του μπαλκονιού σας, στα οποία θέλετε να κάνετε χρήση ζελατίνας αντί υφάσματος ή στα τμήματα εκείνα που βρίσκονται στα πλαϊνά και έχουν μικρό πλάτος, καθώς και στην περίπτωση που θέλετε να κλείσετε περιμετρικά (με μορφή «τοίχου») το μπαλκόνι σας.

Πλάγιος βραχίονας Vega
Πλάγιος βραχίονας με ελατήριο. άριστη εφαρμογή σε παράθυρα και προσόψεις καταστημάτων. Ελάχιστο μήκος 0,80m - μέγιστο 1,60m.

Μπρατσάκι κουπαστής Star
Μπρατσάκι κουπαστής σε μήκη απο 0,5m ως 0,9m. Τοποθετείται αυτόνομο σε απλές τέντες ή σαν ασφάλεια αντιανεμική σε τέντες με βραχίονες.

Σύστημα Retro
Σύστημα τέντας με κουλτούρα. Υλικά επεξεργασμένα και γυαλισμένα στο χέρι δίνουν άλλη αξία στη δουλειά σας.

Previous Next

Τέντα με βραχίονες προσαρμοζόμενους σε μεταλλική μπάρα, βαμμένη συνήθως λευκή όταν δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση των βραχιόνων απευθείας  σε κάποιο δομικό μέρος του κτηρίου, συνηθέστερα όταν το «πιάσιμο» πρέπει να γίνει σε τοίχο. Συνδυάζεται με μεταλλικό ή αλουμινένιο στέγαστρο άνωθεν της κατασκευής.

Previous Next

Oι καποτίνες που διαθέτουμε είναι η καλύτερη λύση για την κάλυψη παραθύρων, βιτρινών και εισόδων από τον ήλιο ή το νερό της βροχής. O σκελετός τους είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, ενώ η επένδυση μπορεί να γίνει από ύφασμα ή PVC, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης. Οι καποτίνες  (κούρμπες) μπορεί να είναι σταθερές  ή ανοιγοκλειόμενες (χειροκίνητα ή αυτόματα) κατασκευές. Τέλος μπορεί να είναι  «κανονικού» τύπου, οβάλ ή ντεγκραντέ.

© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: