Στόρια & Ρολοκουρτίνες

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε και να χρησιμοποιήτε το φώς του ήλιου, όπως εσείς θέλετε με τα στόρια και τις ρολοκουρτίνες μας! Τα συστήματα σκίασης που διαθέτουμε (στόρια - ρολοκουρτίνες) είναι προϊόντα που εξυπηρετούν πολλές λειτουργίες. Παρέχουν άψογη αισθητική, ενώ συγχρόνως αποτελούν την καλύτερη λύση για τον έλεγχο του φυσικού φωτός στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Διατίθενται σε ποικίλες διαστάσεις, σχέδια, χρώματα, μοτίβα και υλικά που μπορούν να συνδυαστούν με ευκολία με τον ήδη υπάρχων εσωτερικό διάκοσμο του χώρου σας.

 

Τα στόρια σας από ξύλο ή αλουμίνιο προσδίδουν μια πιο ευχάριστη και ζεστή όψη στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Χωρίς καμιά κούραση, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού τα στόρια μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω πολύ εύκολα. Η φωτεινότητα του εσωτερικού του σπιτιού σας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με ευκολία και ακρίβεια προσαρμόζοντας τις περσίδες στη θέση που εσείς θα επιλέξετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουράζεστε ,το τηλεχειριστήριο κινεί τα στόρια για σας.

Ρολοκουρτίνες σε ζωντανά και μοντέρνα σχέδια και χρώματα οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και με στυλ, με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και ιδανικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε χώρο μοντέρνο ή κλασικό.

© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: