Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε πάντοτε στο πλάι σας για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας! Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, την τοποθέτηση, την συντήρηση, την επισκευή καθώς και τις ψηφιακές εκτυπώσεις.

 

Υπεύθυνη συντήρηση σε όλα μας τα προϊόντα!

Η εταιρεία μας σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα από υπεύθυνες υπηρεσίες συντήρησης για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται.

...Από απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση μέχρι και καθαρισμό...!

...Σας παρέχουμε ένα ξεκούραστο τρόπο για να επεκτείνετε τη ζωή και την εμφάνιση της τέντας σας...!

Επισκευές και αντικαταστάσεις σε προσιτές τιμές!

Είμαστε σε θέση, με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία αντιμετωπίζετε με τις τέντες σας. Παράλληλα προσφέρουμε μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για το σύστημα σας.

...Η εταιρεία μας θα αντικαταστήσει οποιοδήποτε ελατωματικό προϊόν, χωρίς κανένα κόστος, κατά τη διάρκεια της εγγύησης...!

...Αναλαμβάνουμε επισκευές ή αντικαταστάσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ...!

Υπεύθυνη μέτρηση, σχεδιασμός και εφαρμογή!

Οι τέντες μας σας επιτρέπουν να χαρείτε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και να τους αξιοποιήσετε στο μέγιστο. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις από μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η εταιρεία Τέντες Ραυτόπουλος ανάλαμβάνει με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς την τοποθέτηση των προϊόντων που εμπορεύεται!

...Άρτια εκπαιδευμένος τεχνικός μας σας επισκέπτεται για τη μέτρηση του χώρου σας και τη μελέτη του συστήματος σας, λαμβάνοντας υπ' όψη όλες της παραμέτρους της τοποθεσίας καθώς και τις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες...!

...Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας...!

© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: