Ειδικές Κατασκευές - Parking

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις Ειδικές Κατασκευές και σκίαστρα Parking

 

Previous Next

Λυόμενα μεταλλικά στέγαστρα, κατάλληλα για αυτοκίνητα, σκάφη κλπ!

Επικάλυψη : με πολυεστερικό ύφασμα μεγάλης αντοχής PVC.

Εξαρτήματα : από λαμαρίνα γαλβανιζέ

Προστασία : από την ηλιακή ακτινοβολία, χαλάζι και λοιπά καιρικά φαινόμενα. Σε περίπτωση χιονόπτωσης υπάρχει σωλήνα αντιρίδα.

Καμπυλωτό τόξο σωλήνας. Κατασκευάζεται από σωλήνα (τούμπο) διαφόρων διαμέτρων, (Φ130 έως Φ70) και πάχους 4χιλ. από χάλυβα ST37 με συνεχείς συγκολλήσεις σε όλη τη διάμετρο των σωλήνων με ελάχιστη παραμόρφωση στις διάφορες δυνάμεις καταπονήσεως. Ολικό μήκος ανεπτυγμένου τόξου 7.000χιλ βάρους 72 κιλών περίπου. Γαλβανισμένο εν θερμώ.

Η βάση στήριξης κατακευάζεται από μπετόν 0.50 x 0.50 x 0.60m.

Στο κέντρο εμφυτεύεται σωλήνας (τούμπο) Φ140 πάχους 4χιλ. στο εσωτερικό του σωλήνα αυτού τοποθετείται η βάση του καμπυλωτού τόξου και σε βάθος 0.50m καθιστώντας την όλη κατασκευή λυόμενη για εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.

Previous Next

Οι τέντες μας σας επιτρέπουν να χαρείτε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και να τους αξιοποιήσετε στο μέγιστο. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις από μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η εταιρεία Τέντες Ραυτόπουλος ανάλαμβάνει με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς την τοποθέτηση των προϊόντων που εμπορεύεται!

...'Aρτια εκπαιδευμένος τεχνικός μας σας επισκέπτεται για τη μέτρηση του χώρου σας και τη μελέτη του συστήματος σας, λαμβάνοντας υπ' όψη όλες της παραμέτρους της τοποθεσίας καθώς και τις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες...!

...Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας...!

© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: