Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία "ΤΕΝΤΕΣ - ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡ." εδρεύει στην Ν. Ιωνία ( Μηδείας 23 Περισσός Νομού Αττικής ).

Η εταιρεία μας, σας επιτρέπει να έχετε ήλιο όποτε θέλετε και σκιά όποτε επιθυμείτε. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τη ζέστη.

Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από πολυετή εμπειρία 30 ετών, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο.

Με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να «καλύψουμε» τις ανάγκες σας.

Η καλή παράδοση που έχουμε δημιουργήσει αναφορικά στην ποιότητα και την εξατομίκευση των υπηρεσιών μας, επιτρέπει να παντρεύουμε έντεχνα την ποικιλία και την ποιότητα με την αξιοπιστία.

Το μεγάλο πελατολόγιο μας, περιλαμβάνει από ιδιοκτήτες έως διακοσμητές και από αρχιτέκτονες έως κατασκευαστές κατοικιών. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες πάνω στον χώρο της σκίασης για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

Μετά από χρόνια παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ένα σύστημα σκίασης από την εταιρεία μας είναι περισσότερο επένδυση παρά ένα ακόμα έξοδο.

© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: