Αυτοματισμοί

Τα συστήματα σκίασης που διαθέτουμε με την χρήση των κατάλληλων αυτοματισμών γίνονται ακόμη πιο χρηστικά, καθώς λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς καμιά κούραση, το σύστημα σας μπορεί να κινηθεί προς τα επάνω και προς τα κάτω με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη. Η φωτεινότητα του εσωτερικού του σπιτιού σας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με ευκολία και ακρίβεια προσαρμόζοντας τις τέντες, τα roller ή τα στόρια σας στη θέση που εσείς επιλέγετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουράζεστε πιά! Τα τηλεχειριστήρια, οι αισθητήρες και οι χρονοδιακόπτες μας, κάνουν τη "δύσκολη" δουλειά για σας.

 

Previous Next

Ο αισθητήρας αέρος προστατεύει την τέντα από τον αέρα. Σε περίπτωση δυνατού ανέμου η τέντα ανεβαίνει αυτόματα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Το ανεμούριο προτείνεται για κάθε είδους τέντα και προσφέρει συνεχή προστασία της εγκατάστασης ακόμα και όταν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ασύρματου και ενσύρματου ανεμουρίου. Υπάρχουν επίσης και τα πιο εξελιγμένα ανεμούρια τα οποία λειτουργούν με αντικραδασμικό σύστημα.
Οι αυτοματισμοί της Somfy είναι κατασκευασμένοι για να σας προσφέρουν περισσότερη άνεση σε εσάς και μεγαλύτερη ασφάλεια στις τέντες σας.

Previous Next

Ο αισθητήρας βροχής προστατεύει την τέντα σας από το νερό της βροχής. Σε περίπτωση δυνατής βροχής η τέντα σας ανεβαίνει αυτόματα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας προτείνεται για κάθε είδους τέντα και προσφέρει συνεχή προστασία της εγκατάστασης σας, ακόμα και όταν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι.

Previous Next

Η τέντα σας αντιδρά αυτόματα στις καιρικές συνθήκες. Αντιλαμβανόμενη την φωτεινότητα του ήλιου κατεβαίνει αυτόματα και ο χώρος σας παραμένει δροσερός.

Previous Next

Το ανέβασμα και κατέβασμα της τέντας αποτελούσε μέχρι σήμερα μεγάλο πρόβλημα, ώστε πολλές φορές να μην την χρησιμοποιούμε λόγω του κάματου που απαιτείται για το ανεβοκαατέβασμα μιας τέντας. Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί που διαθέτουμε λύνουν αυτό το πρόβλημα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας τη δύσκολη δουλειά παιχνίδι και τις τέντες μας πιο λειτουργικές και χρηστικές. Διατίθενται ασύρματα ή ενσύρματα.

Previous Next

Απολαύστε την άνεση και την ευκολία του πατήματος ενός κουμπιού με τη σειρά τηλεχειριστηρίων και αυτοματισμών της Somfy. Πλέον δεν χρειάζεται μα σταματήσετε ότι κάνετε για να πάτε μέχρι τον διακόπτη, ώστε να δώσετε την εντολή που θέλετε στο μοτέρ σας.
Somfy Telis Patio : Ιδανικό για κήπους, βεράντες και γενική οικογενειακή χρήση. Το Telis Patio είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς, αδιαβροχο και διατίθεται στις επιλογές ενός καναλιού, τεσσάρων καναλιών και Soliris Patio RTS.
Telis Standard : Απολαύστε την ευκολία του τηλεχειριστήριου με τα συστήματα ενός ή τεσσάρων καναλιών. Διατίθεται σε κρεμ χρώμα.
Telis Silk : Πιο εξεζητημένος σχεδιασμός με κομψό μεταλλικό ασημένιο φινίρισμα. Διατίθεται στις επιλογές ενός καναλιού, τεσσάρων καναλιών και Soliris.

Previous Next

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε στη μνήμη του μοτέρ τις ώρες που επιθυμείτε να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν οι τέντες, τα ρολά και οι περσίδες σας. Ακόμα και όταν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι.

© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: