Οι ειδικοί στις τέντες, στα στόρια και στις πέργκολες!

Στην Τεντες Ραυτόπουλος προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ενσωματώνοντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Προϊόντα

Βασιζόμαστε σε αξίες όπως εξειδίκευση, επαγγελματισμός, οργάνωση και συνέπεια ώστε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε απαίτηση της αγοράς, προσφέροντας άριστη ποιότητα στο χαμηλότερο κόστος.

Δεν γνωρίζετε ποια είναι η ιδανική λύση σκίασης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο?

Καλέστε μας σήμερα 210 27 19 991

Ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

Ζητείστε ένα ραντεβού τώρα

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Μην αφήνετε τον καυτό ήλιο ή τη βροχή να "κυνηγούν" το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας! Κρατήστε τον έλεγχο του σπιτιού σας!   Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.

Τα έργα μας

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ένα μικρο δείγμα από το σύνολο των έργων που έχουμε αναλάβει κατά τη διάρκεια της πολυετής λειτουργίας μας. Τα έργα μας διέπονται από την εξειδίκευση μας στα συστήματα σκίασης, τον επαγγελματισμό, την οργάνωση, την προμήθεια επώνυμου, αξιόπιστου και πιστοποιημένου εξοπλισμού.

Δείτε όλα τα έργα μας

Image

Η εταιρεία μας

Εξειδίκευση στα συστήματα σκίασης. Το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τεχνικές στα συστήματα σκίασης, ενώ καθημερινώς αντιμετωπίζει και επιλύει προβλήματα για έργα κάθε κλίμακας.

Επαγγελματισμός. Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο σας υπεύθυνα και επαγγελματικά από την αναγνώριση της ανάγκης, έως τη μελέτη και την υλοποίηση, προτείνουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη μας με το χαμηλότερο κόστος για αυτόν.

Οργάνωση. Για εμάς κάθε έργο είναι σημαντικό, το προσωπικό της εταιρίας μας το αναλαμβάνει προσωπικά και φροντίζει τη σωστή και έγκυρη εκτέλεση του, είτε αφορά τέντες, στόρια ή ειδικές κατασκευές.

Προμήθεια επώνυμου, αξιόπιστου και πιστοποιημένου εξοπλισμού για τέντες και στόρια. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο ώστε τα προϊόντα που σας προτείνουμε να διακρίνονται για την αισθητική τους, την ποιότητά τους και την αξιοπιστία τους.

Ενημερωθείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας με email ή στο τηλέφωνο 210.271.9991 ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την λύση που σας ταιριάζει, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως τέντες, πέργκολες, περγοτέντες, στόρια, συστήματα εσωτερικής σκίασης και άλλες ειδικές κατασκευές για την οικία ή την επιχείρησή σας.
Image

Τέντες Ραυτόπουλος Γρηγόρης


Μήδειας 23, 142 32,
Περισσός - Ν. Ίωνία
Τηλ: 210 27 19 991
e-mail: info@tentes-raftopoulos.gr
© 2018 Tentes-raftopoulos.gr. All Rights Reserved. Jalp Internet Consulting Services.
Με εμάς είστε ασφαλείς: